x
Bianchi, Carraro, Salcano, Ghost, Lapierre Bisikletler
22.01.2014

Bianchi TDL-1100 MD 26 Jant BisikletAccell bisiklet yada Türkiye Bianchi uzun yılar dünya da satılan bianchi bisikletlerden daha farklı tasarım ve modeller geliştirdi. Ancak 2016 yılında özellikle orta ve üst gruplarda tasarımda radikal bir karar ile tekrar Bianchi nin uluslar arası piyasalarda satılan tasarımlarının aynısını satışa sunmaya başladı.

Tasarım olarak daha oval hatların hakim olduğu kadrolarda logolar büyütüldü ve renklerde Bianchi nin ürünleri ile özdeşleşen renklere çevrildi.

Ayrıca belirtmekte fayda olan bir diğer husus ise kullanılan boya ve mat renkler:

Bianchi su bazlı iyolize boya ile insan sağlığına ne kadar hassasiyet gösterdiğini ortaya koymaktadır. Kullanılan bu boya Mercedes ve BMW gibi markaların kullandığı boyalar ile birebir aynıdır.

2016 yılında büyük oranda mat renklere dönen Bianchi, kullanılan boya teknolojisi ve boyama tekniği sayesinde mat rengin en büyük problemi olan hızlı kirlenme, tozlanma ve zor temizlik problemini de ortadan kaldırılmış gibi görünüyor.

2016 de büyük beğeni toplayan Bianchi bisikletlerde çeşitliliğin ve alternatiflerinin de arttığını söylemekte fayda var. Ürün yelpazelerinde hem başlangıç hem orta ve hemde profesyonel seviyede bir çok alternatif bulmak mümkün.

Biz Türkiye'nin en çok satan bisiklet internet mağazasıyız. Rakiplerimizden en büyük farkımız showroomlarımızdan da ürünleri görerek satın alabilirsiniz.

İstanbulda Avcılar ve Kadıköy 'deki Showroomlarımız Haftanın 7 Günü Hizmetinizdedir.
http://www.pozitifspor.com/magazamiz/

Bianchi Avcılar Ana Bayi ;
Şehir Erdoğan Çabuk Sok .N:2 E-5 Yan yol.Pelikan AVM Yanı
Avcılar - İstanbul

0212 4200009


Tüm Bianchi ve Salcano Bisikletletleri hakkında detaylı bilgi için Kadıköy, Bakırköy, Yeşilköy, Beylikdüzü, Avcılar, Florya, Halkalı, Esenyurt, Kartal, Maltepe, Üsküdar, Ataşehir, Pendik, Kavacık, Bostancı, Göztepe ve Tüm diğer ilçelerden kolayca Avcılar ve Kadıköy mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz...
Bianchi Kadıköy, Salcano Kadıköy, Bianchi Avcılar, Salcano Avcılar

salcano adalar,salcano bakırköy,salcano beşiktaş,salcano büyükçekmece,salcano çekmeköy,salcano eyüp,salcano güngören,salcano kartal,salcano pendik,salcano silivri,salcano şile,salcano üsküdar,salcano kurtköy,salcano arnavutköy,salcano bağcılar,salcano başakşehir,salcano beylikdüzü,salcano beykoz,salcano esenler,salcano esenler,salcano fatih,salcano kadıköy,salcano küçükçekmece,salcano sancaktepe,salcano sutanbeyli,salcano şişli,salcano ümraniye,salcano ataşehir,salcano bahçelievler,salcano bayrampaşa,salcano beyoğlu,salcano çatalca,salcano esenurt,salcano gaziosmanpaşa,salcano kağıthane,salcano maltepe,salcano sarıyer,salcano sultangazi,salcano tuzla,salcano zeytinburnu,salcano bahçeşehir,salcano ıspartakule,salcano beykent,salcano mimaroba,salcano gürpınar,salcano çapa,salcano aksaray,salcano eminönü,salcano yenikapı,salcano şirinevler,salcano mahmutbey,salcano kuyubaşı,salcano adakent,salcano alkent,salcano hadımköy,salcano florya,bianchi ataköy,bianchi yeşilyurt,bianchi yeşilköy ,salcano halkalı,salcano suadiye,salcano bağdat caddesi,salcano feneryolu,salcano fenerbahçe,salcano bostancı,salcano kıraç,salcano yakuplu,salcano etiler,salcano levent,salcano kurtköy,salcano kızıltoprak,salcano erenköy,salcano çekmeköy,salcano merter,salcano florya,salcano sefaköy,salcano büyükçekmece

Bianchi adalar,Bianchi bakırköy,bianchi beşiktaş,bianchi büyükçekmece,bianchi çekmeköy,bianchi eyüp,bianchi güngören,bianchi kartal,bianchi pendik,bianchi silivri,bianchi şile,bianchi üsküdar,bianchi kurtköy,bianchi arnavutköy,bianchi bağcılar,bianchi başakşehir,bianchi beylikdüzü,bianchi beykoz,bianchi esenler,bianchi esenler,bianchi fatih,bianchi kadıköy,bianchi küçükçekmece,bianchi sancaktepe,bianchi sutanbeyli,bianchi şişli,bianchi ümraniye,bianchi ataşehir,bianchi bahçelievler,bianchi bayrampaşa,bianchi beyoğlu,bianchi çatalca,bianchi esenurt,bianchi gaziosmanpaşa,bianchi kağıthane,bianchi maltepe,bianchi sarıyer,bianchi sultangazi,bianchi tuzla,bianchi zeytinburnu,bianchi bahçeşehir,bianchi ıspartakule,bianchi,beykent,bianchi mimaroba,bianchi gürpınar,bianchi çapa,bianchi aksaray,bianchi eminönü,bianchi yenikapı,bianchi şirinevler,bianchi mahmutbey,bianchi kuyubaşı,bianchi adakent,bianchi alkent,bianchi hadımköy,bianchi florya,bianchi ataköy,bianchi yeşilyurt,bianchi yeşilköy ,bianchi halkalı,bianchi suadiye,bianchi bağdat caddesi,bianchi feneryolu,bianchi fenerbahçe,bianchi bostancı,bianchi kıraç,bianchi yakuplu,bianchi etiler,bianchi levent,bianchi kurtköy,bianchi kızıltoprak,bianchi erenköy,bianchi çekmeköy,bianchi merter,bianchi florya,bianchi sefaköy,salcano büyükçekmece 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.