x
Pozitif

Topp Rack 2Lİ Bisiklet Taşıyıcı

Fiyat
:
1.299 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Resimler
  • Beni Ara
  • Binek ve ticari tüm araç tipleri için uygundur. (Arkasında teker asılı olan araçlar hariç.)

    TOPPRACK Pro modellerin diğer bisiklet taşıyıcılardan  farkı:

     

    Pro model ürünlerimizde kullanılan  mekanizma çok daha üst seviye ve çok daha uzun ömürlü, pratik, sağlam bir mekanizmadır. pro modellerimizde kullanılan araca temas noktaları ,diğer bisiklet taşıyıcılardan  farklı olarak kalın kauçuktan üretilmiştir ,çok uzun ömürlü ve sağlamdır ve sabittir. pro modellerimizde her kutudan bir adet gerdirme kemeri çıkmaktadır. pro modellerimiz üretimimizin en üst noktasıdır ve piyasadaki muadilleri çok daha yüksek fiyata satılmaktadır.

     

    TASARIM :  

            TOPPRACK PRO 2'li bisiklet taşıyıcının geometrisi aracınıza Hızlı ve Kolay kurulum sağlar.bisiklet taşıma aparatı Sağlam metalin ve yüksek darbe dayanımlı plastiğin birleşiminden üretilmişti

    KOLAY KURULUM :  

      TOPPRACK PRO - 2 Bisiklet Taşıyıcı Herhangi bir vidalama işlemi yapmanıza gerek kalmadan  kullanıma hazır halde gelmektedir. Kutusundan çıkardığınız anda aracınıza uygulamaya hazırdır. 

    Özel Mandal Kollu mekanizması ile Kurulumu ve Katlanması vakit almaz. bisiklet taşıma aparatı Tek hareket ile katlanabilir. Özel formüllü malzemesi sayesinde yıllarca yıpranmadan çalışır.Herhangi bir alet ve güç gerektirmeden mandallı sistemi ile 3 dakika gibi kısa bir sürede kolayca kurulur. 

    BİSİKLET TUTUCU DESTEKLER:  

      TOPPRACK PRO - 2 Bisiklet Taşıyıcı % 100 orijinal Termoplasikten üretilen  bisiklet tutucu kelepçe ve lastikleri, yumuşak kauçuk tipi yapısıyla bisikletlerinizi güvenle sarar. Kullanımı kolay ve güvenlidir. Güvenliğiniz için test edilmiştir.

             iki adete ve 30Kg'a kadar  bisikleti kolay ve güvenli bir şekilde taşımanızı sağlar.

    GÜVENLİK :

     ACS PRO - 2 Bisiklet Taşıyıcı   Bisikletlerinizi güvenle taşımanız için özel bağlantı kemeri kutu içerisinden çıkmaktadır. 

    KANCALAR:

     TOPPRACK PRO - 2 Bisiklet Taşıyıcı  Kancaların köşeler yumuşatılmış  tutunmayı arttırmak ve çizilmeyi önlemek için yumuşak  kaplama yapılmıştır aracınıza kesinlikle zarar vermez

    ARAÇ TEMAS NOKTALARI:

      TOPPRACK PRO - 2 Bisiklet Taşıyıcı'da araıcınıza temas eden yüzeyler özel çizik oluşturmayan kalın kauçuk malzemeden yapılmıştır aracınıza hiçbir şekilde zarar vermez ve  çok uzun süreler yıpranmadan kullanılabilir.

    Saklama:

       TOPPRACK PRO - 2 Bisiklet Taşıyıcı katlanabilir yapısı sayesinde işiniz bittiğinde yer kaplamadan kutusunda muhafaza edilebilir.

     

     NOT: TOPP RACK PRO 2 aynı ürünün ihracata yönelik markasıdır. Gönderilen kutularda üretim durumuna göre Topp Rack veya ACS markası vardır. Muadil vs. değildir.

     
     
     Kutu içeriği :
    1 adet 2 bisiklet taşıma aparatı 
    4 adet plastik kayış
    2 adet pedal koruma süngeri
    1 adet kırmızı gerdirme kemeri
    1 adet kullanım klavuzu
     
     
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.